Homemade Stockholm

Hallonsmoothie

Lämna en kommentar

Hallonsmoothie för varma dagar!
1 glas

1 dl hallon
1/2 st banan
2 dl fil eller vaniljyoghurt
1/2 tsk honung

Mixa alla ingredienser med en stavmixer.
Jag brukar höfta med ingredienserna och variera med olika bär och yoghurts. Blir den för tjock kan man tunna ut den med mjölk eller vatten. Testa även att ha i lite mynta eller riven ingefära för en mer spännande smak!

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s