Homemade Stockholm

Finpasta att ge bort!

Lämna en kommentar

Den här fina pastan sprang jag på idag på lunchen när jag besökte Stockholm New Deli på tegnergatan 11 i Stockholm.  Man kan även beställa den på nätet i en presentbox, då kommer den med salt och peppar för 155 kr på Driva Lehmanns.se
Pastan innehåller endast naturliga ämnen och den tydliga svarta randen kommer från bläckfiskens bläck, en känd italiensk delikatess. Det tar upp till tre gånger så lång tid att framställa denna pasta än som vanlig, vilket återspeglas i den goda smaken.

 

 

 

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s