Homemade Stockholm

Köksinspiration från Pottery barn!

Lämna en kommentar

En guldgruva för inspiration till köket är potterybarn.com. Här finns en mängd olika stilar på kök att inspireras ifrån och massa köksmöbler och prylar som man kan beställa hem. Tipset om Pottery barn fick jag från den fina inredningsbloggen Interior Stockholm där det nu också lottas ut två stekpannor, passa på!

vinn en stekpanna

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s