Homemade Stockholm

Vinkaraff och illustrerade trasor…

Lämna en kommentar

karaff, vin, vinkaraff, nobel karaffzig zag disktrasa, svart vit

Jättefin vinkaraff från Orrefors, älskar den mönstrade korken! Om du skulle spilla kan du torka upp med La shelfs disktrasa Zig Zag med sicksack mönster eller illustratören Lisa Bengtssons illustrerade disktrasor med sebra och blommor på.  Jag vet ju att disktrasor kan vara det tråkigaste man kan köpa, men dessa vill man bara ha! (finns bl.a. på designonline.se)

disktrasa, lisa bengtssondisktrasa, lisa bengtsson

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s