Homemade Stockholm

Saffrans Cakepops!

2 kommentarer

saffran cake pops saffran adventt pops saffran och choklad kaka bakbliggsaffran cake pops saffran adventt pops saffran och choklad kaka bakbligg3

Jag blev så förtjust i Cakepops sist jag gjorde det att jag gjorde cakepops av saffranskladdkakan jag bakade i veckan. Jag gjorde bollar av den och doppade i vit choklad och rullade dem i kokos och rostad, hackad mandel!

Ingredienser:
• Överbliven saffranskladdkaka eller annan saffranskaka
• Philadelphiaost
• Smält vit choklad
• Kokos
• Rostad, hackad mandel
• Grillpinnar till klubbpinnar
Mosa ner philadelphia med saffranskaka, ta så mycket att det går att rulla bollar med den.
Smält vit choklad eller annan choklad. Doppa pinnens spets i lite choklad och stick ner i saffransbollarna, ställ in i kyl ca 30 min. Doppa sen i choklad och strö över kokos och hackad mandel. Ställ i kyl tills chokladen stelnat. Klart!
Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

2 thoughts on “Saffrans Cakepops!

  1. Upptäckte precis din blogg! Helt U N D E R B A R ❤ jag ska testa alla recept någon gång 🙂

    • TACK gulliga du!! Vad fantastiskt glad jag blir, för vidare bloggen till alla dina bakglada vänner 🙂 och lycka till med bakningen! Snart kommer mina favoritlusebullar upp på bloggen med vit choklad och mandelmassa 😛 missa inte dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s