Homemade Stockholm

Äntligen är den här! Gatans mat en kokbok till förmån för hemlösa!!

1 kommentar

Gatans mat en kokbok hemlösa homeles

Gatans mat en kokbok i förmån för hemlösa

Bokreleasen ägde rum i S:ta Clara kyrka i Stockholm

När jag inte bakar jobbar jag som formgivare på Damernas värld, men nu har jag layoutat en kokbok som sidoprojekt som äntligen kunde lanseras i helgen! Kokboken Gatans mat en kokbok till förmån för hemlösa är en välgörenhetsbok där allt överskott går till de hemlösa. Bokreleasen var i S:ta Clara kyrka i Stockholm där man bjöd på mat och även delade ut boken.

Magnus Hansson har samlat ihop goda recept från svenska kockar och matbloggare och skapat den här boken tillsammans med John Arthur Ekebert som berättar om sitt liv och tid som hemlös. Jag är jätteglad att jag fick vara med att skapa den här boken och delta i detta fina projekt! Du kan köp den fina coffetableboken på bokus.se

Läs DN:s artikel om bokreleasen här! 

Gatans mat en kokbok i förmån för hemlösa

Foto: William Leach omslag: Henrik Zachrisson

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

One thought on “Äntligen är den här! Gatans mat en kokbok till förmån för hemlösa!!

  1. Äntligen! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s