Homemade Stockholm

Bruschetta med tomatröra och fetaost

Lämna en kommentar

tomatröra antipasti bruschetta

Ibland är man bara sugen på något litet och enkelt. Ikväll gjorde jag en liten bruschetta med tomatröra, fetaost och gröna sojabönor. Jag testade en kryddmix från Gourmet gruppen som man lätt blandar till med lite vatten och kan använda till olika förrätter som t.ex  bruschetta eller på crostini. Nästa gång skall jag experimentera och testa att använda den som en lyxig tomatbas på pizza!

Ingredienser till två personer:
två skivor rostat bröd
ca 1,5 msk ”Bruschetta wildgarden kryddmix” från gourmet gruppen
ca 3 msk vatten

några gröna sojabönor (från frysdisken)
lite fetaost
ett par valnötter
peppar

havssalt

Blanda kryddmixen med lite vatten och låt stå i ca 5 min. Testa dig fram med vattenmängden, men jag hade ca dubbelt så mycket vatten som kryddmix.
Rosta en skiva bröd och lägg på tomatröran. Blanda tinade sojabönor, lite feta och grovt hackade valnötter och lägg på brödet med tomatröran. Strö över lite havssalt, dra ett tag med pepparkvarnen och servera.

tomatröra antipasti bruschetta

 

 

 

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s