Homemade Stockholm

Rabarberkompott varvat med vaniljkräm och crunch!

Lämna en kommentar

rabarberkompott crunch havrecrumble

rabarberkompott-vanillacream-crunch

Jag fick lite rabarber över efter rabarberpajen och gjorde en liten rabarberkompott med kardemumma och några hallon för att få en härligare färg. Jag varvade kompotten men vaniljkräm och havrecrumble!

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s