Homemade Stockholm

The Great Gatsby Cupcake!

Lämna en kommentar

gatsby cupcakes inspiration inspiration choklad minibakelser

gatsby cupcakes inspiration inspiration choklad minibakelser

gatsby cupcakes inspiration inspiration choklad minibakelser gatsby fest premiär

Här kommer ett lite sent uppdaterat inlägg från premiären till  The Great Gatsby som hade premiär på Rigoletto i Stockholm. Men måste ju visa detta himmelska dessertbordet! Alla var superfint klädda i 20-tal och efter filmen var det det en pampig fest på Grand! Det första jag kollade in var ju bakverken och där fann man ett hav av cupcakes, macrooner, små koppar med mousse och bär och pannacotta. Helt fantastiskt! Bäst var Macroonerna! Filmen inte minst uppskattade jag och får väll köra på ett Gatsbytema snart!

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s