Homemade Stockholm

Kanelbulletest i Aftonbladet!

1 kommentar

Kanelbullens dag! Mums!! Många tycker att alla dessa temadagar är skräp men jag älskar dom! Idag kommer hela stan dofta kanelbulle!
Till Kanelbullens dags ära satt jag med i testpanelen för Aftonbladets kanelbulletest. Testet ägde rum på det nyöppnade cafeét Wienercafeét som är inspirerat av Paris och Wien med dess inredning och bakverk! Underbart mysigt! I ett blindtest testade vi 6 bullar från olika bagerier i Stockholm. Tyvärr så verkade de flesta bagarna i stan glömt bort att lägga i fyllning i kanelbullarna och då blir man lite grinig… Så många bullar fick tråkigt nog lite stryk i betyget. Hur vackert snurrade och knutna de än var så hjälper det inte om det inte finns tillräckligt med fyllning…man vill ju åt den där härliga mittendelen!
I panelen satt Jag, Moa Brink från bagarlandslaget och Daniel Lindeberg som är kreativ ledare på just Wienercafeét. Det vart lite otur med baket här i Stockholm idag tror jag men de godaste kanelbullarna hittar du på  Vetekatten och Gateau, så spring och köp! Eller baka egna! Nybakta bullar direkt från ugnen är alltid godast och då får du den underbara nybakta doften dessutom!

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

En tanke på “Kanelbulletest i Aftonbladet!

  1. Jag älskar tema dagar 🙂 och hembakade är förstås godast kram Diana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s