Homemade Stockholm

Tutt-tårta!!

Lämna en kommentar

Jag vet…jag hade inte heller förväntat mig en tutt-chock i den här bloggen! Men så kan det gå när vår redaktionschef på Damernas Värld fyllde 40 år och man beställde en brösttårta av mig. Eftersom jag jobbar på den redaktionen jag gör så tyckte jag att en elegantare brösttårta krävdes och gjorde ett par med spets-bh och pärlor på. Tårtan består av kardemummabottnar, vaniljmousse, hallonsylt, lime och hallon. Jag bjuder även på en bild från festen där Martina Bonnier bär tårtan och hela redaktionen står i pyjamas. Terri Herrera som fyllde år har ni längst fram i röd morgonrock. Sen att hela redaktionen är klädda i pyjamas är en annan historia.. ; )

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s