Homemade Stockholm

Smakprov på vad som komma skall!

Lämna en kommentar

Det har inte hänt så mycket här på bloggen det senaste trotts att det bakats mer än någonsin i mitt kök under den senaste veckan! Jag kan inte helt avslöja vad som bakats men en liten tjuvtitt från plåtningen till Damernas Världs nyårsnummer kommer här. Fluffiga bakverk kan jag lova och många goda smaker!!

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s