Homemade Stockholm

Så här enkelt gör du en marsipanros!

Lämna en kommentar

Marsipanrosor är väldigt dekorativt på tårtor och inte så svåra att göra. Har man gjort några stycken så går det lätt som en plätt sen. Den enda du behöver är marsipan eller sugerpaste av den färg du önskar och lite bakplåtspapper. Det blir lättare att platta ut bladen mellan bakplåtspapper.

 

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s