Homemade Stockholm

Julinspiration och julbak!

Lämna en kommentar

julinspiration julbak

För andra året i rad har jag och interiorstockholm satt ihop lite julinspiration från Sverige åt oaxacaborn.com som är en tjej som bloggar från Orlando, Florida. Recepten på mjuk pepparkaka och polkafudge hittar ni längre ner i min blogg. GOD JUL!

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s