Homemade Stockholm

10 i topp recepten 2013!

1 kommentar

Gott nytt år önskar jag er alla! Det har varit ett väldigt kul år här på bloggen! Det har hänt mycket 2013 och det bästa är att det redan nu runt hörnet väntar nya roliga saker för 2014, men vad det är kan jag inte avslöja än!

Jag hoppas att jag inspirerat er till att baka och äta gott under det gångna året. Som ni kanske anat älskar jag bakverk lika mycket som jag älskar att äta nyttigt. Det finns inget godare än att ge sin kropp ren fräscha mat, det gäller även sötsaker som jag vill skall bara bakade av riktiga och bra varor. Jag har lika stor passion för goda bakverk och sötsaker som jag har för nyttiga smoothies, juicer och maträtter och det skall jag försöka dela med mig mer av detta året! Kom med kommentarer och följ gärna på instagram, @homemadestockholm.

Här är de 10 populäraste recepten under 2013 på Homemade Stockholm! Nu ser jag fram emot 2014 och skall göra det till det bästa året någonsin! Kram på er!

1. Kladdkasmuffins

2. Rawsnacks

3. Anthon Berg Cupcakes

4. Rabarber och mynta muffins

5. Hallonsorbet

6. Frukt-och bärcocktail

7. Lyxiga Fudgepraliner

8. Saffransbullar

9. Valnötssallad med asiatisk jordnötssås

10. Vallmobakelse

Annonser

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

One thought on “10 i topp recepten 2013!

  1. Du inspirerar verkligen! Det kan jag lova! Tack för ett riktigt mumsigt år! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s