Homemade Stockholm

Asiatiska grönsaker med glasnudlar!

Lämna en kommentar

nudlar asiatiskt
nudlar recept

Nudelwok! Egentligen borde jag baka påsktårtor och måla ägg vid det här lagret men jag är som sagt helt hooked på det asiatiska temat nu!
I veckan gjorde jag ett eget påfund med strimlade morötter, glasnudlar, stekt aubergine och lime med asiatisk smaksättning av shrimp paste, fish sauce och chili.

Jag stekte auberginen och la sen ner de strimlade morötterna och wokade det med chili och min smaksättning. Jag blandade ut ca en tsk shrim paste i lite uppkokat vatten och hällde sen i lite fish sauce. Det la jag sen i stekpannan och lät grönsakerna ta smak av det. Sen hade jag över sesamfrön, färsk koriander, lime och blandade det med glasnudlar. Har ingen exakt recept på det här som ni märker men kanske kan inspirera till något.

Men det är faktisk påsk så nu skall jag snart få upp en härlig påskbakelse här också!
Glad påsk!

 

 

 

Författare: Homemade Stockholm

Välkommen! I min blogg Homemade Stockholm vill jag dela med mig av mitt intresse för bakning. Här samlar jag mina favoritrecept, inspirerande bilder och shoppingtips till köket. Hoppas du finner inspiration! /Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s